NARİN LOJİSTİK TAŞIMACILIK İSTANBUL ŞUBESİ AÇILDI

Antalya merkezli hizmet vermekte olan Narin Lojistik Taşımacılık şirketi İstanbul şubesini açtı. 01,10,2021 tarihinde İstanbul, Bağcılarda bulunan Türkiye’nin en büyük ticaret merkezlerinden biri olan İSTOÇ ta 2441. Sok sokakta tır parkı yanında İstanbul şubesini açtı. Antalya ambarı hizmeti yanında Lojistik hizmetler, çözümler üreten, Antalya nakliyat sektöründe öncü, hizmet üreten firmaların başında gelen Narin Lojistik Taşımacılık firması ambar ve lojistik sektöründe İstanbul dada hizmet, çözüm üretmeye başlamıştır.

Boya, otel, turizm, zincir market dağıtım işleri başta olmak üzere; ticari alanda birçok sektöre hizmet vermekte olan, Narin Lojistik Taşımacılık İstoç ta açılan yeni şubesi ile birlikte sektör zenginliğine zenginlik katacaktır. Özellikle kırtasiye, oyuncak, hırdavat, zücaciye ve toptan gıda sektörlerine hizmet veren firmaların yoğunlukla bulunduğu İstoç ticaret merkezinde ambar taşımacılığının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğumuzda Antalya ambarı ticaret merkezinin önemli bir gereksinimini Narin Lojistik Taşımacılık şirketi ile giderecektir.

Ülkemizde giderek yaygınlaşan dağıtım firmaları topladıkları kargoları sevkiyat aşamasında direkt kamyon ve tır sevkiyatları harici ambarları tercih etmektedir. Bu aşamada Antalya ambarı ve taşımalarında Narin Lojistik dağıtım firmaları açısından da en önemli tercih mercilerinden biri olmaktadır.

Giderek yaygınlaşan hastane lojistik hizmetlerinde de taşımacılık sektörünün hizmetleri özelleşmekte ve farklılaşmaktadır. Narin Lojistik Taşımacılık hizmetleri bu alanda da kendini geliştirerek Antalya ambarı hizmetleri yanında saatli depo ve raf teslimatlarında da yerini almıştır.

Taşımacılık sektöründe önemli bir yer alan paletli taşımacılığının Antalya ambarı ayağında önemli temsilcisi konumundaki Narin Lojistik Taşımacılık firması bu alandaki liderliğini devam ettirmekte ve sigortalı taşımacılıkla güven vermektedir.

Antalya ili jeofizik yapısı gereği, alanı geniş coğrafya üzerinde bulunmaktadır. İlçeleri ile şehir merkezi arası geniş topraklar barındıran Antalya da ilçelerle olan mesafeleri çoğu illerimize göre farklılık göstermede, adeta her bir ilçe ile arasındaki mesafe şehirlerarası mesafeler içermektedir. Alanya, Manavgat, Gazipaşa şehrin bir ucunda, 200 km üzeri mesafe barındırmaktayken Korkuteli, Elmalı gibi ilçeleri şehrin diğer yanında, 200 km üzeri mesafe içermektedir. Antalya ambarı hizmetleri dağıtım açısından bu nokta farklı değerlendirilmektedir. 13 aracıyla günlük dağıtım hizmeti vermekte olan Narin Lojistik Taşımacılık hizmetleri bu alanda da Antalya da lider konumdadır.

Sektörün öncü yazılım şirketi Deva yazılım ile çalışan Narin Lojistik Taşımacılık şirketi tüm hizmetleri online program üzerinden takip edebilme imkanı sunmaktadır. Antalya ambarı sektöründe yeni bir nefes ve bakış açısı getiren firma, müşterilerine çağın gereksinimlerini sunan teknolojik alt yapıyı da böylelikle sunmaktadır.

Sosyal medya hesapları ile piyasayı güncel takip edip firma hakkında bilgilerini takipçilerine sunan firma; gerek yazılımı gerek dağıtım ağı gerekse araç filosu ile Antalya ambarı firmaları arasında sigortalı, güvenle tercih edebileceğiniz bir firma konumundadır.

Özellikle son yıllarda yaygınlaşan otel fuarlarının en önemli faaliyet şehri Antalya’da bu hizmeti en iyi en hızlı ve en uygun fiyata sunan Narin Lojistik Taşımacılık Antalya ambarı hizmetinin yanında Antalya fuar taşımacılığını da gerçekleştirmektedir.

Komple nakliyat ihtiyaçları, Antalya ambar, Antalya nakliyat, Antalya fuar taşımacılığı, Antalya otel taşımacılığı hizmetlerinde sigortalı, online bilgisayar program yazılımı, güçlü araç filosu, deneyimli personeli ve geniş depolama imkanlarıyla Narin Lojistik Taşımacılık şirketini her zaman tercih edebilirsiniz.

Bir sonraki Antalya ambarı yazımızda buluşmak dileğiyle hoşça kalın. İşleriniz sağlıklı ve bol kazançlı olması dileğiyle,

Saygılarımla,

Bülent YANGIN